Kamertypes

Ons woonzorghuis beschikt over 155 woongelegenheden verdeeld over 7 afdelingen. U heeft de keuze tussen een éénpersoonskamer, een éénpersoonsappartement en een tweepersoonsappartement. Alle types zijn deels bemeubeld. Een bed, nachtkastje, ingebouwde kast, tafel, stoel en zetel zijn reeds voorzien. Door het aanbrengen van eigen meubelen en persoonlijke spullen kan u van uw kamer uw thuis maken. Kabeldistributie en een telefoonaansluiting zijn aanwezig. Wanneer u een verpleegkundige of verzorgende nodig heeft, kan u gebruik maken van het kameroproepsysteem. Kamerplanten, vissen en vogels worden toegelaten, indien die niet hinderlijk zijn of gevaar opleveren voor de hygiëne.

Ligdagprijzen

  • Eénpersoonskamer Dienst 1,2,3 : 61,85€
  • Eénpersoonskamer Dienst 5,6,7 : 65,02€
  • Appartement 1 persoon Dienst 4: 67,60€
  • Appartement 2 personen (koppel) : 114,72€
  • Herstelverblijf : 42,70€

Bezoekuren

Familie en vrienden zijn hier altijd welkom. Om organisatorische redenen vragen wij bij voorkeur langs te komen tussen 8 uur en 19.30u.

Gelieve buiten deze uren de stilte en rust te respecteren.

Groene omgeving

Ons woonzorghuis is gelegen in een ideale wandelomgeving op een boogscheut van het centrum van Deinze. De tuin beschikt over schaduwrijke terrasjes, wandelpaden, rustbanken en een dierenpark. Ook de Brielmeersen, de groene long van onze stad, is niet veraf. Bij slecht weer is er binnen wandelruimte genoeg met de vele gangen en talrijke zithoekjes. Bovendien is de fontein als centraal punt van ons huis een ideale rust- of ontmoetingsplaats.

Cafetaria

Een ideaal plekje om samen met uw bezoek wat bij te praten. Indien u dit wenst kan er bij verjaardagen e.d van een bewoner een koffietafel besteld worden. Ons team van vrijwilligers bedient u hier van 14.30u tot 17u.

Kapel

Elke vrijdag vieren wij om 15 uur de eucharistie in onze grote kapel. Voor wie ook graag op andere weekdagen de erediensten bijwoont, kan dit dagelijks om 8.30u in de gebedsruimte. Wij bieden de mogelijkheid om de uitvaartdienst van onze overleden bewoners in de kapel te laten doorgaan.

Kapsalon

Voor wie er altijd goed wil uitzien, is onze kapster op dinsdag en donderdag aanwezig. Een afspraak vooraf via de receptie zorgt voor een vlotte gang van zaken.

't Tielts Roetje

Tijdens weekdagen kunnen bewoners kleine boodschappen doen in ons bewonerswinkeltje. Frisdranken, badproducten, wenskaarten en suikervrije snoepjes behoren tot het ruime aanbod. Boodschappen kunnen gedaan worden op maandag en vrijdag van 09.30u tot 11u.