Buurtrestaurant

Smakelijk buurten

In september 2021 openden de deuren van ons buurtrestaurant. Er worden elke dag maaltijden geserveerd van 11.30u tot 13u. Het menu bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert. Geen fan van het hoofdgerecht? Dan kan dit vervangen worden door een alternatief (pasta)gerecht.

U betaalt hiervoor 12 euro, dranken zijn niet inbegrepen in deze prijs. De gerechten op dit menu worden ook geserveerd aan al ons bewoners van het WZH en de GAW. Er kan een afwijking van de prijs zijn bij speciale maaltijden (vb. kerstmenu, paasmenu, barbecue,...). Het afrekenen van de maaltijd gebeurt bij de verantwoordelijke in het restaurant.

Om alles vlot te laten verlopen vragen wij om ten laatste 1 dag op voorhand voor 12u. te reserveren. Dit kan via 09/386 13 04 of buurtrestaurant@rvtsintjozef.be.

Bezoekers die samen met een bewoner wensen te eten, dienen dit aan te geven op het moment van reservatie. Zo kunnen wij de maaltijd van de bewoner voorzien in het restaurant en niet op de dienst. De maaltijd en de dagelijkse dranken moeten niet door de bewoner betaald worden, andere dranken worden aangerekend.

Betaling mogelijk met de bankkaart via Sumup.

Wij hopen u van harte welkom te mogen heten.

Bekijk hier het weekmenu voor deze week.

Bekijk hier het weekmenu voor volgende week.

Legende allergenen